Доставка и плащане

Ние от Airs.bg работим с куриерска фирма “Еконт Експрес”.  
Доставяме до всяка точка на България, Гърция и Румъния в рамките на 1-2 работни дни според Вашето населено място. Може да изпратим пратката до точен адрес или до офис на „Еконт“ във Вашия град / село.


Всяка поръчка пристига с опция „Преглед“.Тест“ не може да Ви предоставим, защото ЕКОНТ не разрешават тест на стока да бъде извършен извън техен офис. Опцията „Преглед“ Ви дава още една възможност да сверите вече поръчания продукт със снимката в нашия сайт. В случай, че не Ви хареса или не отговаря на Вашите очаквания, може да го откажете веднага на куриера, като ще заплатите само транспортните разходи.

Стойността на поръчката се заплаща на куриера в брой или на ПОС терминал с карта при получаване на пратката (наложен платеж), или предварително по банка.

Ако желаете фактура, моля уведомете нашия оператор или напишете данните в поле Допълнителни записки.

 

Еконт е лизенциран пощенски оператор и фактурата от нас НЯМА касова бележка. Запазете товарителницата – тя замества касовата бележка

Всички цени в сайта са с ДДС и не включват монтаж/ демонтаж в специализират автосервиз за въздушно окачване – Smatic.net

Product Filters
Call Now Button