Монтаж на предлаганите от нас продукти

Airs.bg работи съвместно с най-големия автоцентър за въздушно окачване в България – Smatic.net намиращ се в София, ул. Резбарска 25.

Airs.bg работи съвместно с автосервиз за монтаж на компоненти по въздушно окачване и в гр. Варна  – Автоцентър Оазис /Autobox/ .

 

На по-горе описаните автосервизи им имаме пълно доверие и за това препоръчваме да монтирате закупените части от нас в техния автоцентрове. Персоналът им е единственият в България, който има сертификати за работа с продукти под налягане.

Ако Вие сте си запазили час за монтаж в Smatic на продукт за въздушно окачване преди да сте го получили от нас, Airs.bg предлага и опцията да изпратим избраното и поръчано от Вас изделие  директно в Smatic. Чрез тази опция ще спестите време и пари за куриери. Ще заплатите цялата сума – продукта и монтаж на едно място.

При възникнала рекламация относно извършен неправилен монтаж довел до повреда на наш продукт в друг автосервизен център и оспорване на решението от клиента, Airs.bg изпраща повреденото изделие в Smatic. Сертифицираните служители там ще обяснят писмено и ако се наложи нагледно как е извършен монтаж и какво се е случило, за да сте достигне до повреда на закупеният продукт.

Airs.bg НЕ използва друг оторизиран автосервиз за нашите прудукти към момента.

Airs.bg препоръчва Smatic.net за :

  • Монтаж на нови въздушни възглавници
  • Монтаж на нови амортисьори
  • Монтаж на компресори за въздушно окачване
  • Монтаж на всякакви електрически части като реле, бушон, модул за въздушно окачване
  • Монтаж на всички други компоненти като бързи връзки, шлаух за въздух и т.н.

За директна връзка и запазване на час в Smatic – 0988 83 09 85

За връзка с Autobox Варна – 0898 45 99 22

Product Filters
Call Now Button