Монтаж въздушна възглавница BMW X5 F15

Монтаж въздушна възглавница BMW X5 F15

На снимката по-долу Ви показваме реален монтаж на въздушна възглавница Dunlop за BMW X5 F15. Въздушната възглавница е алтернативна на оригиналната и има по-различен дизайн. Причината се крие в патентните права, които притежава производителя на оригиналната. Монтира се по по-лесен начин и нямате възможността случайно да притиснете пълнещата тръбичка. Това е чест проблем при монтьори и механици, които не са запознати със спецификата на монтаж на задна въздушна възглавница за BMW X5 F15 или E70.

въздушна възглавница BMW X5

Споменавеме и двата модела BMW X5, защото въздушните им възглавници са абсолютно еднакви – само номерата от производителя BMW са различни. Разликата е, че задните въздушни възглавници на BMW X5 F15 са с черни основи, а на BMW X5 E70 са с жълти основи.

Airs.bg – магазин за нови въздушни възглавници предлага и нова алтернативна възглавница за по-горе изброените модели с 24 месеца гаранция без значение в кой сервиз е монтирана.

Линк с всички налични модели може да видите ТУК

Къде да направим монтаж на въздушна възглавница за BMW X5

Съветваме Ви да избирате реномирани автосервизи, защото при неправилен монтаж производителят не поема гаранция и съответно ние ще Ви я откажем. Моля имайте предвид, че този вид въздушна възглавница се сменя със специализиран софтуер, за да няма последващи проблеми. Да ние знаем, че може да бъде подменена и без него, но в 5% от случаите се получава грешен монтаж.

Животът на всички въздушни възглавници за BMW X5 по българските пътища е средно около 4 години. Имайте това предвид и Ви съветваме да следите състоянието на Вашите възглавници своевременно и ако е необходимо да ги подменяте превантивно.

You must be logged in to post a comment.

Product Filters
Call Now Button